Vrij Groen opent vrijdag officieel

Vrij Groen, de nieuwe tuin op een bouwkavel aan Rhijnhofweg 13, wordt aanstaande vrijdag om 16 uur officieel geopend door wethouder Wendelien Tönjann. Na de opening zijn er rondleidingen, kunnen er schilderijen gemaakt worden met natuurlijk materiaal en er is wat te drinken voor jong en oud. Vrij Groen is een inspiratietuin voor duurzamer leven en tuinieren, die wordt beheerd door de Stichting IDeewinkel. Vrij Groen ligt bij de nieuwbouwwijk Nieuw Rhijngeest, op een perceel aan de Rijn. Er is een kerstbomenasiel, een gemeenschappelijke groentetuin, een touwpomp, een kruidenspiraal en een composttoilet. Er is een groen afdak en een wandelpad rond de tuin. Wie de opening mist, kan elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag tussen 13 tot 17 u op bezoek of aan de slag. Een rondje lopen kan altijd. Meer informatie staat op www.vrijgroen.info.

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×