81-jarige vrouw jaagt insluipster weg

Een 81-jarige bewoonster van een huis aan de Van Poelgeestlaan zat gistermiddag rond 14.00 uur, rustig televisie te kijken, toen zij opgeschrikt werd door onbekend bezoek. In de woonkamer stond plotseling een jonge vrouw, die waarschijnlijk via de achterdeur naar binnen was gekomen. In gebrekkig Nederlands probeerde de insluipster duidelijk te maken, dat zij van een instantie was, maar daar trapte de bejaarde dame niet in. Resoluut zette zij het ongewenste bezoek de deur uit. Buiten stond een tweede vrouw te wachten, waarschijnlijk een handlangster.

Wie de vrouwen woensdag 10 juli gezien in of in de buurt van de Van Poelgeestlaan, of andere informatie heeft wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Signalement:
De insluipster heeft een lichtgetinte huid en is 15 tot 20 jaar oud. Ze is ongeveer 1.50 meter lang, heeft een tenger postuur en kleine, fletse ogen. Ze droeg een donkerkleurige, lange rok, een zwart vestje en een donkerkleurig hoofddoekje. Ze sprak gebrekkig Nederlands. De jtweede vrouw die buiten stond  heeft een blanke huidskleur en is 18 tot 20 jaar oud. Zij is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een fors postuur. Zij heeft schouderlang, lichtblond haar en droeg een donkerblauwe blouse.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×