Fotograaf Emile van Aelst was afgelopen dinsdag al even binnengevallen bij Atlantic om een paar foto's te schieten. Het spandoek van 2012 kan eraf, 2013 erop! (Foto: Emile van Aelst)

Beste haring opnieuw uit Leiden

Vishandel Atlantic is wederom winnaar gewonnen van de Nationale AD-Haringtest 2013. Met een 9.5 is de vishandel op het Levendaal wederom de concurrentie een stapje voor. Vorig jaar wonnen de Turkse broers ook al met hun haring. Dat de haring dit jaar iets minder lekker is mocht het oordeel van de jury niet schaden, zij zijn namelijk zeer te spreken over de kwaliteit. De bekendmaking van de winnaar zou eigelijk pas morgenochtend plaatsvinden, maar de uitslag is gelekt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×