Vijf Nijmeegse gezinnen op vakantie in de Sleutelstad

Woningcorporatie Portaal heeft vijf Nijmeegse gezinnen, huurders van de corporatie, een weekje vakantie in Leiden aangeboden. Het betreft gezinnen, die geen vakantie kunnen betalen en in de tijdelijk leegstaande woningen aan de Calandstraat en omgeving zullen logeren. De woningen worden gerenoveerd en door het aanbreken van de bouwvakvakantie liggen de werkzaamheden tijdelijk stil. De logeeradressen zijn gezellig ingericht en de gasten worden verwelkomd met een bloemetje. Door medewerking van diverse sponsors kunnen de vakantiegangers gratis naar het zwembad, staat er een tas met boodschappen klaar en fietsen voor het hele gezin om onze mooie stad te verkennen of een dagje naar het strand te gaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×