Michaela Riener, foto: PR.

Franse glitter en glamour in Leidse Hortus

Op woensdag 31 juli brengen zangeres Michaela Riener en pianist Maarten van Veen hun programma ‘Igor & Coco’ in het kader van het Hortus Festival. Deze theatrale muziekvoorstelling vertelt het levensverhaal van de Russische componist Igor Stravinsky en de knappe Poolse pianiste Misia Sert, die in Parijs woonde. Hoewel haar invloed in de wereld van kunst en literatuur groot was, raakte zij in de vergetelheid. De voorstelling, geschreven door Van Veen, is gebaseerd op het dagboek van Sert en neemt het publiek mee naar een bloeiend Parijs rond 1913, waar veel bekende namen zoals Toulouse-Lautrec, Renoir, Picasso, en Coco Chanel de revue passeren. De voorstelling begint om 20.00 uur.
Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.hortusfestival.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×