Alphenaar rijdt Leiderdorps echtpaar aan

Gisteravond heeft een 16-jarige jongen uit Alphen aan den Rijn een echtpaar uit Leiderdorp omver gereden. Een 60-jarige Leiderdorper fietste rond 19.50 uur samen met zijn vrouw over de Ofwegen in Woubrugge. Toen ze zagen dat de Alphenaar hen tegemoet reed en ophun weghelft terechtkwam, riepen ze naar hem om hem te waarschuwen. Omdat de jongen met zijn mobieltje bezig was en oordoppen inhad, had hij dit niet in de gaten. Hij reed de twee Leiderdorpers aan, die allebei vielen. De man stond op en sloeg de jongen in zijn gezicht. Daarna liep hij naar zijn echtgenote. Even later keerde hij echter weer naar de Alphenaar terug, waarna er een handgemeen ontstond. Toen een voorbijganger de Leiderdorper aansprak, keerde de rust weer. De alphenaar waarschuwde de politie, die de 60-jarige Leiderdorper aanhield.

112 Sleutelstad


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×