Foto: PR.

Ambachtelijke lithografie van Georg Hadeler

Lithografie is zeer ambachtelijk en erg arbeidsintensief. Georg Hadeler beheerst de techniek tot in de puntjes en werkt op de authentieke wijze. Hadeler: “De lithografie biedt mij als kunstenaar unieke beeldende mogelijkheden aan. Ik kan er effecten mee bereiken, die met andere technieken onmogelijk zijn. En dit betekent voor mij vrijheid en een heerlijk gevoel om te kunnen creëren.” Alle litho’s zijn in een kleine oplage afgedrukt. Het werk van Hadeler is van 1 tot 30 augustus te zien bij Galerie Zône aan de Nieuwstraat.De opening van deze expositie is op zondag 4 augustus van 14.00 – 17.00 uur.

Meer info en openingstijden: www.galeriezone.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×