Foto: PR.

Scouting St. Jozef verhuist naar Park Matilo

Scouting St. Jozef werd na een aantal onderbrekingen in 1980 opnieuw opgericht en is gehuisvest op de voormalige materialenzolder van de Jozefkerk aan de Herensingel/Alexanderstraat. In januari 2014 verhuist de vereniging naar een nieuw clubhuis in Park Matilo. St. Jozef biedt tal van activiteiten voor jong en oud en zal in het nieuwe clubhuis starten met een speciale groep voor kinderen tussen 10 en 18 jaar met een lichte of matige verstandelijke beperking. Deze groep krijgt de naam ‘De Blauwe Vogels’ en zal net als de Bevers, Welpen, Gidsen en Verkenners deelnemen aan afwisselende, creatieve, spannende en leerzame activiteiten. Er kunnen tussen de tien tot 15 kids terecht. Meer info: www.stjozef.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×