Dakloze opgepakt met behulp van pepperspray

Agenten hebben gisteren met veel moeite een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op de Willem de Mérodelaan in Oegstgeest. De politie wilde hem aanhouden, nadat een bewoonster had gebeld dat er een onbekende man in haar tuin zat.

Toen de agenten in de tuin kwamen, viel de verdachte hen meteen aan. Zij konden de aanval afweren en met behulp van pepperspray hebben ze de man kunnen overmeesteren en boeien. Toegesnelde agenten hebben de verdachte overgenomen en met de nodige inspanningen in een politieauto kunnen zetten.

Onderweg naar het politiebureau bleef de man agressief. Twee politiemannen hebben de verdachte in bedwang moeten houden, terwijl hij hen probeerde te bijten, krabben en knijpen. Op het politiebureau is hij in een observatiecel geplaatst.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×