Benzinedief opgepakt met auto vol jerrycans

De politie heeft afgelopen nacht, even voor 04.00 uur, een 35-jarige Leidse benzinedief aangehouden. Agenten zagen de auto van de man midden op de rijbaan van de Dellaertweg staan. Toen de man de agenten zag, parkeerde hij zijn auto op het bedrijventerrein langs het spoor. De agenten reden langs de auto en zagen onder een laken meerdere lege jerrycans en een tankslang liggen.

In de kofferbak bleken twee volle jerrycans te liggen. Hierop werd de man aangehouden op verdenking van diefstal van brandstof. Op het bureau bleek dat achter de kentekenplaat aan de voorzijde van de auto, een Frans kentekenplaat was vastgemaakt. De politie onderzoekt dat nog verder.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×