De blauwe sleutel geeft Gertjan een jaar lang gratis toegang tot alle voorstellingen in Theater Ins Blau. (Foto: PR).

Blauwe Stadslab-sleutel voor Geraniumplan

Gertjan Knibbe, Leiden’s bekendste taxichauffeur en LOS-columnist, is winnaar van de blauwe sleutel. Met zijn creatieve inzending voor het omdenken tijdens de stadszomernachtdroom heeft hij het bestuur van Stadslab unaniem overtuigd. Gertjan leverde op het probleem ‘Groen in Leiden is saai’ het antwoord in om bejaarden geraniums te laten kweken op straat. Stadslab vindt dit de creatiefste en leukste omdenkgedachte.

Tijdens de stadszomernachtdroom werd Leiden uitgedaagd en geïnspireerd. In een vol Theater Ins Blau werden de bezoekers getrakteerd op een avond Leidse stijl live. Een live magazine dat zichzelf creëerde tijdens de stadszomernachtdroom. Na afloop werden bezoekers uitgedaagd om niet alleen te blijven voor de borrel, maar om hun inspiratie in daden om te zetten. Omdenken is de denktechniek om problemen te veranderen in mogelijkheden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×