Politie onderzoekt branden in Leiden Noord

De recherche onderzoekt twee brandstichtingen in de Pieter Bothstraat. Daar gingen in de nacht van donderdag op vrijdag twee auto’s in vlammen op. Rond middernacht en rond 2.00 uur werden de auto’s in brand gestoken. Even later brandde ook het clubhuis af van honkbalvereniging BiĆ«nto in de Kikkerpolder. In de nacht van vrijdag op zaterdag brandde een derde auto uit in Leiden Noord. Deze stond geparkeerd bij de Zijlbrug.

Onderzocht wordt of er sprake is van brandstichting en of de branden met elkaar in verband staan. De recherche komt graag in contact met personen die iets gezien hebben rond de tijdstippen van de branden. Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de recherche in Leiden via 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×