Auteur Han Ruijgrok tijdens de laatste aflevering van Cultuur071, het radiomagazine van Sleutelstad over cultuur in de meest brede zin van het woord op de zaterdagochtend (foto: Gerry van Bakel)

PS Theater brengt hoorspel 7 Singels in nieuwe vorm

Drie jaar geleden schreef dichter Han Ruijgrok het deels autobiografische hoorspel 7 Singels route voor de radioserie Laat je Leiden. Zijn eigen jeugdherinneringen aan de gele en de blauwe tram, de eerste jongensliefde voor de juf en buurmeisje Roos en zekere eigenwijsheid zijn de voornaamste ingrediënten.

Audiofragment: Han Ruijgrok over zijn hoorspel 7 Singels

Na de succesvolle radioserie vormde Han Ruijgrok samen met acteur Tijs Huys van PS Theater het hoorspel om tot muziektheaterstuk dat ook in Amsterdam veel lof oogstte. Nu pakt het PS Theater het stuk weer op. Het wordt weer deels een hoorspel dat het publiek kan volgen via de koptelefoon aangevuld met live mimespel. Maar geheel vast staat het allemaal nog niet. Tijdstip van uitvoering is zondag 15 september, autoloze zondag, en plaats van handeling is de Hoogstraat. Houdt de www.pstheater.nl in de gaten voor actuele informatie.

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×