Zaterdag tropische cocktailparty op Waagstrand

Dansdemonstraties, workshops, cocktails en live muziek. Dat is in het kort het programma voor een tropisch avondje uit op het Waagstrand. Morgen wordt daar door Leo Martina en Monique Struch van de Leidse dansschool Dos Bailadores een Caribbean Cocktailparty gegeven. Van 17.00 tot 01.00 uur is iedereen welkom in De Waag. En, zoals dat hoort op een feestje, de toegang is gratis.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/105559494″ params=”” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Audiofragment: Leo Martina kan niet wachten tot het morgenmiddag is. Om 17.00 uur begint dan zijn tropische feestje op het Waagstrand.Het Waagstrand gaat bijna zijn laatste week in. Volgend weekeinde is het pop-up strand voor het laatst open.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×