In september 2002 nam Schultz afscheid van de Leidse politiek om voor het eerst in Den Haag aan de slag te gaan. Als staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat. (Archieffoto: Roelof Eleveld).

Melanie Schultz van Haegen te gast bij Gesprek071 op Sleutelstad 93.7 FM

Vanavond is minister Melanie Schultz van Haegen te gast bij het radioprogramma Gesprek071, het nieuwe veelbesproken zomerprogramma van Sleutelstad FM. Melanie Schultz van Haegen begon haar politieke carrière in de Leidse gemeenteraad voor de VVD, in 2002 maakte zij de overstap naar het Binnenhof. Momenteel is zij minister van Infrastructuur en Milieu.

Hoe groot mag of moet de kloof zijn tussen burger en politicus, hoe regeerbaar is Nederland voor de combinatie van rooie rakkers en blauwe blazers en wat is het mooiste aan Leiden en wat zou onmiddellijk moeten verdwijnen. Gerry van Bakel, redacteur en presentator van Sleutelstad FM, gaat het gesprek aan met Melanie Schultz van Haegen. Het gesprek begint om 21.00 uur en gaat door tot middernacht, omlijst met audiofragmenten en de muziekkeuze van de gast. In het gesprek kan van alles aan bod komen, maar de pijlers zijn: werk, privé en de stad Leiden. Herinneringen, toekomstvisies en dromen.

Op zondag 15 september is het de beurt aan Har Meijer, huisarts in ruste en schrijver van boeken over een huisarts in Leiden. Presentator die avond is Anne Jonas, theaterregisseur en grootmoeder.

De zomerserie Gesprek071 van Sleutelstad Radio werd op 9 juni geopend door burgemeester Henri Lenferink in gesprek met de Leidse dichter Han Ruijgrok, de tweede uitzending was schrijver/biograaf Onno Blom te gast en in gesprek met theatermaker Gideon Roggeveen. Alle uitzendingen zijn terug te luisteren via de website www.sleutelstad.nl. Sleutelstad FM is de zender voor Leiden en brengt elke dag het laatste nieuws uit de Leidse regio via 93.7 FM en 102.4 via de kabel.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×