Ook vandaag moest dfe brandweer nog flink aan de bak bij Vliko in Leiderdorp. De brand is wel onder controle, maar nog niet uit. (Foto: Emile van Aelst).

Brand bij Vliko Leiderdorp laait weer op

De brand bij Vliko in Leiderdorp is nog steeds niet geblust. Rond elf uur vanochtend laaide het vuur weer op, waarna de brandweer opnieuw uitrukte. Bovendien het gebouw is opnieuw veel rook te zien, zo melden ooggetuigen. Dit is ook goed te zien op de A4-webcam van VID.

De brand ontstond gisteravond om tien over half 8 bij het afvalverwerkingsbedrijf in Leiderdorp. De brandweer sprak van een ‘zeer grote brand’ en rukte uit met veel wagens. Nu, zestien uur later, is de brand nog steeds niet verholpen. De brandweer wist wel te melden dat er geen schadelijke stoffen in de lucht zaten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×