Gele zak nu ook bij DekaMarkt Levendaal

Sinds deze week is ook de DekaMarkt op het Levendaal verkooppunt geworden van de stevige gele vuilniszak. Gemeente en Centrummanagement hopen dat omwonenden massaal ‘voor geel gaan’ zodat Levendaal en Hogewoerd op vuilophaaldagen minder meeuwenoverlast hebben en schoner blijven. De DekaMarkt is het achtste verkooppunt van gele vuilniszakken in de binnenstad.

Plaatsvervangend filiaalmanager Mario van Lierop vindt het logisch dat DekaMarkt de stevige gele vuilniszak opneemt in het assortiment. Zijn klanten vragen er regelmatig om en de supermarkt wil op deze manier ook zelf graag een steentje bijdragen aan een representatievere binnenstad. De gemeente reikte op dinsdag 13 augustus aan DekaMarkt het certificaat Maatschappelijk betrokken ondernemer uit.

Alle verkoopadressen van de gele vuilniszakken op een rijtje:

Albert Heijn, Hooigracht 85
DekaMarkt, Levendaal 140
Digros, Langegracht 3
HEMA, Haarlemmerstraat 130
Hoogvliet, Levendaal 20
Jumbo, Stationsweg 44
Spar, Herenstraat 47
Spar, Lange Mare 78/80

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×