Trouwring en handtas weg na insluiping

Bewoners van de Hoge Rijndijk kregen gisteren te maken met een wel heel brutale insluiper. Vanwege het mooie weer had de 70-jarige bewoonster even in haar voortuin gezeten. Rond 14.15 uur kwam haar 72-jarige echtgenoot thuis en gingen zij samen naar binnen. De voordeur was dicht, maar niet op slot. Ineens stond er een man in de woonkamer die de weg vroeg. Toen de bewoner de route had uitgelegd, verdween de nog onbekende man.

Kort daarop ontdekten de bewoners dat zij onder meer een trouwring en een handtas misten. Het gaat om een blanke man van ongeveer 40 jaar oud. Hij is ongeveer 1.85 meter lang en heeft een fors postuur. Hij heeft een hoog, kalend voorhoofd met bovenop dun bruin haar. Hij droeg een lichtblauw shirt met korte mouwen en een spijkerbroek. Hij reed vermoedelijk op een blauw met witte fiets.

Mensen die gisteren in de buurt van de Hoge Rijndijk iets hebben gezien dat verband kan houden met de insluiping, kunnen bellen met de politie in Leiden via 0900-8844 of anoniem via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×