Het Leidse jeugdlintje is er voor kinderen van 6 tot en met 17 jaar. (Foto: gemeente Leiden).

Jeugdlintjes voor Leidse kindjes

Leidse kinderen die waardevol vrijwilligerswerk doen worden sinds twee jaar in het zonnetje gezet. Toen werden op initiatief van de PvdA Leiden de Leidse jeugdlintjes ingevoerd. Ook dit jaar worden ze weer uitgereikt. Iedereen die een kind tussen de 6 en de 17 jaar kent die iets bijzonders doet voor een ander, kan nog tot 18 oktober een nominatie doen. Met het Leidse Jeugdlintje wil de gemeente laten zien hoe belangrijk het is dat ook kinderen klaar staan om anderen te helpen.

Het nomineren kan via een speciale pagina op de website van de gemeente Leiden. Ook is er een Facebook-pagina met meer informatie en foto’s van eerdere ‘gedecoreerden’.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×