Nieuwe programmering Sleutelstad FM

Vandaag gaat op Sleutelstad FM de vernieuwde programmering in. Natuurlijk kunt u nog steeds van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat luisteren naar de lekkerste hits voor Leiden, maar er gaan wel wat kleine veranderingen plaatsvinden.

Elke doordeweekse avond worden er vanaf 21.00 nieuwe muziekprogramma’s uitgezonden. Op maandag en vrijdag luister je naar Marc Wonnink, op dinsdag naar Willem de Gelder, op woensdag naar Sjors Ruinard en op donderdag naar Olivier Bakker.

Het programma Sleutelstad Op Stap verhuist van de vrijdag- naar de zaterdagavond. Op zondagavond wordt u voorstaan vermaakt door Thomas Hekker.

Omdat Olivier Bakker een programma gaat doen bij KXradio stopt hij als presentator van de Sleutelstad 30. Gelukkig hebben wij een fantastische vervanger: Steven Honsbeek. Op zaterdag van 12.00 tot 14.00 is hij te beluisteren. Deze zelfde presentator hoort u ook op vrijdagavond van 18.00 tot 21.00.

Na zijn vakantie hoor je Marc de Roo weer gezellig in de middag en uiteraard is er ook elke werkdag om 17.00 uur Nieuws071 met het laatste nieuws uit stad en streek.

Aanstaande zaterdag is @cultuur071 ook weer terug van vakantie en op maandagavond hebben de studenten van @stud071 er een uurtje bijgekregen. Dit hoor je dus voortaan van 19.00 tot 21.00.

Natuurlijk blijven Floris en Yves op zondagmiddag te horen met het kidsprogramma Bengels071!

Wil je deel uitmaken van dit gezellige radio en redactie team? Kijk op onze vacatures pagina!

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×