Foto: PR.

Met app op zak langs Leidse monumenten

Aanstaande vrijdag lanceert het RAP samen met de Stichting Open Monumentendag de architectuur-app UAR voor Leiden. De nieuwe, gratis app is een architectuurgids in je broekzak. Info, vragen en foto’s van zo’n 150 gebouwen worden regelmatig aangevuld. De Leidse content voor UAR is gemaakt door een groep kundige vrijwilligers van het RAP in samenwerking met de Stichting Open Monumentendag Leiden, Erfgoed Leiden en de Leidse Amateur Fotografen Vereniging. De app wordt gepresenteerd tijdens het programma van de Open Monumentendag Leiden in het RAP Architectuurcentrum aan de Nieuwstraat. Zie voor meer informatie www.nai.nl/uar

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×