Tijdens het leegvegen werd elk verkeer, te voet, te fiets of per auto geweerd uit de Breestraat. (Foto: Marc Wonnink).

Politie voert charges uit Breestraat

Vannacht heeft de politie de Breestraat ontruimd. Tussen het uitgaanspubliek waren opstootjes ontstaan aldus de politie. De officier van dienst heeft hierop besloten het deel van de Breestraat ter hoogte van het Rapenburg te ontruimen. De politie zette naast agenten ook bikers, motoragenten en honden in. Voor de politie was een zero tolerance beleid actief, tijdens het leegvegen werd namelijk iedereen van de straat verwijderd ter behoeve van de orde en veiligheid. Diverse ondersteunende eenheden werden opgetrommeld waarop een linie is gevormd. Enkele jongeren voldeden niet aan de vorderingen van de agenten waarna zij vakkundig werden verwijderd.

Video: Politie voert charges uit in de Breestraat 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×