Scooterrijder vlucht na botsing met fietser

Een 17-jarige Leidenaar is zaterdag aangehouden, nadat hij was gevlucht toen hij op een scooter een aanrijding had met een fietser. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De aanrijding vond rond 21.15 uur plaats op de Doctor Lelylaan. Tien minuten later kwam er een melding binnen dat een jongen zou zijn aangereden door een auto, die daarna was doorgereden.

Op het Anke Servaespad troffen agenten een 17-jarige Leidenaar aan. Hij zei zich niet te kunnen herinneren wat er was gebeurd. Al gauw werd duidelijk dat hij de weggelopen scooterrijder was. Hij is aangehouden. Er zijn geen aanwijzingen gevonden dat hij daadwerkelijk is aangereden door een auto.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×