16-Jarige jongen flink mishandeld op Rapenburg

De politie onderzoekt de mishandeling van een 16-jarige jongen uit Leiden die in de nacht van zaterdag op zondag onder meer met een kettingslot werd geslagen. De Leidenaar kwam rond 01.45 uur zijn vriendin te hulp die op het Rapenburg ruzie had met een jongen. Ineens sloeg die jongen het slachtoffer met een kettingslot tegen het hoofd. Daarna kreeg hij ook nog enkele klappen in zijn gezicht. Vermoedelijk van verschillende jongeren. De 16-jarige rende daarop weg. Het slachtoffer werd achtervolgd door het groepje jongeren. Hij viel en ook toen hij op de grond lag nog een paar keer geschopt.

De groep ging er vandoor richting de Doelensteeg toen de inmiddels gewaarschuwde politie aan kwam rijden. De Leidenaar is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij heeft aan de mishandeling onder meer pijnlijke ribben en flinke hoofdpijn overgehouden.

Bent u getuige geweest van deze mishandeling? Of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de politie in Leiden via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M via 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×