De nieuwe tweedehands tafel in de commissiekamer van het stadhuis zorgt voor de nodige discussies. (Foto: Chris de Waard).

Discussie over tweedehands tafel stadhuis

Over smaak kan je eindeloos twisten. Zo ook over de nieuwe tweedehands tafel van de commissiekamer in het stadhuis van Leiden. Die werd afgelopen avond voor het eerst gebruikt. Tot nu toe stonden er een soort Ikea-tafels. De meningen over het nieuwe vergadermeubilair zijn verdeeld en variĆ«ren van ‘afschuwelijk’ en ‘belachelijk dat we hier geld aan uitgeven’ tot ‘prachtig en ‘past goed bij het bestaande interieur’.

De tafel werd tijdens het zomerreces door burgemeester Lenferink gespot op Marktplaats. Een delegatie van de gemeenteraad en de raadsgriffie toog vervolgens naar het oosten van het land om het meubel aan een inspectie te onderwerpen. Het resultaat is te zien op bovenstaande foto. Prijs van dit tweedehandsje is nog onbekend.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×