Uitgever Sander Pardon in gesprek met Sleutelstad presentator Jaap van Sandijk in het programma Nieuws071. (Hoofdfoto: Chris de Waard, overige foto's: Emile van Aelst).

LEVEN! Magazine groeit tegen de crisis in

LEVEN! Magazine van de Leidse uitgever Sander Pardon breidt uit. In Leiden bestaat de regioglossy inmiddels acht jaar en het Haagse zusje vierde gisteren het eerste lustrum. In december start ook in Utrecht een eigen editie. Alle drie de bladen hebben een vaste oplage van elk 15.000 stuks.Dat blijft zo. Een groei in oplage vindt de geestelijk vader niet zo interessant: “De bijbel heeft ook een grote oplage, maar niemand leest hem. Het is veel meer de kunst om hem op de goede plekken neer te leggen.” Ook LEVEN! heeft te maken met de gevolgen van de economische crisis. Volgens Pardon is het echter geen kwestie ven overLEVEN. Wel moet het blad de klanten veel meer maatwerk bieden.

Audiofragment: Volgens uitgever Sander Pardon is het succes van het magazine een goede mix van een regionale inhoud en een landelijke uitstraling.

Vandaag werd in Katwijk de nieuwe ‘Leidse’ LEVEN! gepresenteerd. In december komt de regioglossy voor het eerst ook uit in de stad Utrecht. Op het verlanglijstje van Pardon staat ook nog Rotterdam. De stad waar LEVEN! ooit begon, maar het niet redde. De Leidse LEVEN! is daar in 2005 uit voortgekomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×