Burgemeester: Politie maakt werk van autobranden

De serie autobranden in Leiden zorgen voor veel onrust onder de bevolking. Reden voor de SP om gisteravond aan burgemeester Lenferink te vragen of de politie wel voldoende prioriteit geeft aan het opsporen van de dader of daders. Dat is het geval, zo verzekerde Lenferink: “Het zit de politie ook erg hoog en ze zitten er bovenop.” Of de politie al een spoor richting de dader heeft, wilde de burgemeester in het belang van het onderzoek niet zeggen: “Maar gelukkig zijn er de afgelopen dagen geen nieuwe autobranden geweest”.

Lenferink bleek gisteravond te vroeg gejuicht te hebben. Kort na zijn uitspraak ging op de Morsweg een busje in vlammen op.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline