Figuranten in masker en monnikspij staan klaar om de Leidse rockband Glossy Jesus en acteur Tony van der Veer te achtervolgen bij Sporting Trigon aan het Plantsoen te Leiden. (Foto: Mark Siera).

Glossy Jezus zoekt figuranten voor nieuwe clip

Maar liefst 60 figuranten in masker en monnikspij staan klaar om de Leidse rockband Glossy Jesus en acteur Tony van der Veer te achtervolgen bij Sporting Trigon aan het Plantsoen te Leiden. Een drone filmt de scene vanuit de lucht. De opnames vinden plaats in het kader van de nieuwe videoclip van Glossy Jesus, genaamd “The Heat And The Cold War” die wordt geregisseerd door de Franse cineaste Julie Périon.

Afgelopen weekend werd op tal van locaties in Leiden aan dit project gewerkt. Aanstaande donderdag worden de opnames hervat in Scheltema. Hiervoor is de organisatie nog op zoek naar enkele figuranten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via glossyjesus.figuratie@gmail.com.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×