Winkeliers Diamantplein pronken met opgeknapt plein

Aanstaande zaterdag vieren de winkeliers van het Diamantplein in de Hoge Mors een feestje. Met een braderie wordt gevierd dat het voorplein van het winkelcentrum de afgelopen periode helemaal is opgeknapt. De afgelopen maanden is daar druk aan gewerkt en nu is ook de herinrichting van de Diamantlaan afgerond, waardoor het winkelcentrum weer vanuit alle richtingen goed bereikbaar is.

De opening van het plein wordt gevierd met een braderie met tientallen kramen en verschillende optredens. Zo staan onder meer Barbara Straathof en Naomie op het podium. Om 13.00 uur verricht wethouder Robert Strijk de feestelijke opening van het plein.

Ook aan de kinderen is zaterdag gedacht. Er zijn een groot springkussen en een draaimolen. De winkeliersvereniging heeft een gulle actie op poten gezet. Alle huishoudens rondom het Diamantplein hebben een flyer in de bus gekregen. Wie voor € 10,00 of meer boodschappen doet op het Diamantplein maakt kans om een kar vol boodschappen te winnen. Klanten leveren hun flyer met de kassabon in bij de dierenwinkel. Op zaterdag 21 september zal om 16.30 uur de trekking plaatsvinden. Dan wordt bekend welke vijf gelukkige klanten van het Diamantplein hebben gewonnen.

De braderie begint reeds om 09.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×