Armin is 'gevaarlijkste cyberheld'

Wie op internet zoekt naar gratis downloads of app’s van Armin van Buuren loopt een groot risico op besmetting met een computervirus of andere kwaadaardige software. Dat blijkt uit het jaarlijke onderzoek van anti-virus softwareontwikkelaar McAfee. Het bedrijf stelt jaarlijks een lijst samen van ‘gevaarlijkste cyber beroemdheden’. Dit jaar staat Armin op de eerste plek van bekende Nederlanders.

Op de tweede plaats staan Carice van Houten die de lijst vorig jaar nog aanvoerde. Op plek drie staat Sylvie van der Vaart. Internationaal staat actrice Lily Collins (de dochter van Phil) op de eerste plek. Avril Lavigne en Sandra Bullock staan op twee en drie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×