Leids unicum: Open Panden Dag

24 Lege winkelpanden openen zaterdag 28 september de deuren in Neerlands eerste OpenPandenDag. Het initiatief van Centrum Management Leiden en diverse makelaars is bedoeld om potentiële ondernemers laagdrempelig kennis te laten maken met diverse locaties in de Leidse binnenstad. Het idee is afgekeken van de OpenHuizenDag, een inmiddels bekend fenomeen om woningen onder de aandacht van potentiële kopers te brengen. Doel van de OpenPandenDag is niet anders.

Audiofragment: Centrummanagement houdt Leidse Open Panden Dag tegen de winkelleegstand.

De panden zijn geopend van 15.00 tot 17.00 uur. Voorafgaand is er om 14.30 een bijeenkomst in City Hall en naderhand kunnen ondernemers elkaar vanaf 17.30 uur ontmoeten bij de afsluitende borrel – ook in City Hall.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×