De ondernemers van het Business Platform Schipholweg brengen een toast uit op de nieuwe verlichting. "Het is net een landingsbaan", vindt penningmeester Eric van Mastrigt. (Foto's: J.P. Kranenburg).

Schipholweg heeft 'landingsbaan'

Gisteravond hebben de ondernemers van de Schipholweg de verlichting van de bomen op de middenberm officieel ontstoken. Voortaan staan de bomen na het invallen van de duisternis in een groene gloed. Het Business Platform Schipholweg wil zich meer profileren en ook de band met de rest van de stad aanhalen. Er staan daarom nog meer activiteiten op de agenda.

Zo komt er nog voor de kerst een vijf meter hoog kunstwerk op de middenberm van het Schipholweg. Het BPS heeft daarvoor de samenwerking gezocht met Beelden uit Leiden. Het kunstwerk bestaat uit een zuil met wereldbol en pijlen die de verschillende gebieden met bedrijven moeten verbinden, zo legt voorzitter Ron Hogenboom uit.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×