30.000 Euro voor beste idee onderneming

Een startkapitaal van 30.000 euro, te investeren in de onderneming. En: mensen, ruimte en coaching. De prijs van Eureka Idee, een wedstrijd van DZB Leiden, is fors. Starters die voor 27 oktober hun plannen voor een onderneming opsturen, maken tijdens de finale op 27 november kans op het pakket.

Audiofragment: Directeur Bas van Drooge van DZB over de wedstrijd voor ondernemers-ideeën.

Bas van Drooge, directeur DZB, wil met de wedstrijd twee signalen geven: “Het is tijd voor optimisme in tijden van crisis en goede ideeën dragen bij aan het tegengaan van die crisis.”

Die wedstrijd begint met een goed omschreven idee. Op basis daarvan selecteert Van Drooge een aantal genomineerden. Die mogen een presentatie geven en krijgen op 27 november te horen of ze gewonnen hebben. De winnaar krijgt geld en steun om het ingediende idee ook uit te voeren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×