Een kleine sfeerimpressie van het opbouwen van de kermis. (Foto's: Emile van Aelst).

Nog één dag en dan barst het feest los

Nog één dag en dan is het zover, Leidens Ontzet! Al jaren lang hét feest van Leiden. Twee dagen volle bak met een en al plezier. Van kermis en optochten tot haring, wittebrood en hutspot. Waar vandaag al de minikoraal, mét Jochem Myjers ‘megahit’ La La La Leiden, op de Garenmarkt plaatsvindt, barst morgen (2 oktober) het feest écht los. De kermis gaat open om 13.00 uur en in het begin van de avond zal de traditionele taptoe plaatsvinden.

Op 3 oktober is er al om 8.00 ’s morgens het koraal in het Van der Werfpark en gaat de kermis al om 10.00 open. De optocht op 3 oktober start om 13.00 uur. Het opbouwen voor dit grote festijn is al een paar dagen in volle gang. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×