Sleutelstad 3 Oktoberradio 2013

Op 2 en 3 oktober doet Sleutelstad net als elk jaar uitgebreid verslag van alle activiteiten rond de viering en de herdenking van Leidens Ontzet. Luisteren dus: naar Sleutelstad 3 Oktoberradio 2013! Hou ook deze website in de gaten, want ook hier doen we verslag met uitgebreide foto-reportages, artikelen en filmpjes van de festiviteiten. We starten met de verslaggeving vanuit de stad op 2 oktober om 16.00 uur en op 3 oktober al om 06.00 uur ’s morgens als we de eerste Vrienden van de Reveillle voor de microfoon halen bij het Stadhuisplein. Ohja, natuurlijk zijn we er op 1 oktober ook bij tijdens de Minikoraal.

Sleutelstad 3 Oktoberradio 2013, van taptoe tot vuurwerk via 93.7 FM, 102.4 kabel en online via onze website en apps. Mis het niet en zegt het voort!

Online meeluisteren naar de 3 Oktoberuitzendingen van Sleutelstad doe je hierrrrrr!

Een Goed Ontzet!

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline