Van taptoe tot vuurwerk, van hutspot tot kermis, Sleutelstad doet ook dit jaar weer uitgebreid live verslag van het feest der feesten.

Sleutelstad 3 Oktoberradio 2013

Op 2 en 3 oktober doet Sleutelstad net als elk jaar uitgebreid verslag van alle activiteiten rond de viering en de herdenking van Leidens Ontzet. Luisteren dus: naar Sleutelstad 3 Oktoberradio 2013! Hou ook deze website in de gaten, want ook hier doen we verslag met uitgebreide foto-reportages, artikelen en filmpjes van de festiviteiten. We starten met de verslaggeving vanuit de stad op 2 oktober om 16.00 uur en op 3 oktober al om 06.00 uur ’s morgens als we de eerste Vrienden van de Reveillle voor de microfoon halen bij het Stadhuisplein. Ohja, natuurlijk zijn we er op 1 oktober ook bij tijdens de Minikoraal.

Sleutelstad 3 Oktoberradio 2013, van taptoe tot vuurwerk via 93.7 FM, 102.4 kabel en online via onze website en apps. Mis het niet en zegt het voort!

Online meeluisteren naar de 3 Oktoberuitzendingen van Sleutelstad doe je hierrrrrr!

Een Goed Ontzet!

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×