Sigarettendieven snel gepakt

Twee mannen uit Eindhoven (26 en 28 jaar) zijn afgelopen nacht aangehouden nadat ze hadden ingebroken in een supermarkt in Winkelcentrum de Kopermolen. Bij de inbraak hadden de mannen een grote hoeveelheid sigaretten buitgemaakt. Rond 04.15 uur belden verschillende getuigen de politie, omdat zij zagen dat er werd ingebroken in de supermarkt. De twee inbrekers gingen er vervolgens in een auto vandoor.

De politie ging direct met verschillende auto’s op zoek naar de inbrekers. Niet veel later zagen agenten de vermoedelijke inbrekers rijden op de Schipholweg. Met twee politieauto’s is de auto vervolgens klemgereden op de Willem de Zwijgerlaan. In de kofferbak lag een grote hoeveelheid sigaretten. De twee inzittenden zijn aangehouden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×