Hoogste punt bouw Xenia bereikt. (Foto: J.P.Kranenburg)

Hoogste punt bouw Xenia bereikt

Om half zes vandaag viel er heel wat plezier te beleven aan de Kloosterpoort in Leiden. Het hoogste punt van de bouw van Xenia, een aankomend hospice voor jongeren en jongvolwassenen was bereikt en dat moest dan ook gevierd worden. Na speeches van Jaqueline Bouts, en de architecten Piet van Veen en Erik van Tussenbroek, kon de vlag geheven worden. Dit werd gedaan door ambassadeurs Jochem Myjer, Martijn van Rees en Sander Tichler.

Er waren meer mensen op afgekomen dan in juni, toen de eerste paal van Xenia in de grond geslagen werd. Destijds was er na afloop een gezellige borrel bij Olivier, wat naast de Kloosterpoort ligt. Ook nu kon de borrel niet ontbreken. 

Na wat gezellig gepraat en lekkere borrelhapjes, kwam er een einde aan deze leuke gelegenheid ter ere van Xenia Hospice Leiden. Op twee april zal de officiĆ«le opening van Xenia Hospice Leiden plaatsvinden. 

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×