Politie zoekt tevergeefs naar inbrekers

Een 68-jarige bewoner van de Laan van Berendrecht in Voorschoten betrapte woensdag drie inbrekers bij zijn voordeur. Ondanks een grote zoekactie in de omgeving, heeft de politie de drie niet meer aangetroffen. Even voor 15.30 uur hoorde de bewoner het geluid van een boormachine. Dat geluid bleek bij zijn voordeur vandaan te komen. Hij keek door het kijkgaatje, zag drie mannen staan en deed de deur open. Daarop renden de mannen meteen weg. De bewoner probeerde nog om één van de mannen vast te houden, maar de inbreker wist zich los te rukken.

De gealarmeerde politie heeft met veel eenheden en een politiehelikopter in de omgeving gezocht naar de drie gevluchte inbrekers, maar de mannen zijn niet meer aangetroffen.

Heeft u woensdagmiddag 9 oktober drie mannen zien rennen in de buurt van de Laan van Berendrecht? Hebt u gezien waarheen en hoe ze zijn gevlucht? Of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. via 0800-7000.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×