Man opgepakt wegens vernieling autospiegels

De politie heeft afgelopen woensdag een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden die in de Schoolstraat in Voorschoten 26 autospiegels had vernield. De vernieling zou al in de vroege ochtend van zondag 16 juni hebben plaatsgevonden.

Die zondagochtend kreeg de politie rond 05.30 uur een melding dat een man spiegels van auto’s trapte. Toegesnelde agenten troffen de man niet meer aan. Maar aan de hand van het signalement dat getuigen gaven, had de politie wel een idee wie de vernieler moest zijn. Sindsdien is uitgekeken naar de 28-jarige man, maar omdat hij geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, werd hij niet gevonden.

Woensdag liep de man zelf het politiebureau aan de Vijf Meilaan in Leiden binnen, om aangifte te doen. Hij vond dat vliegtuigen de lucht vervuilden.

Maar in plaats van de aangifte op te nemen, hielden agenten de man aan op verdenking van de vernielingen op 16 juni.

Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×