Vermiste Amine ongedeerd teruggevonden

De 11-jarige Amine uit Leiden is rond middernacht ongedeerd teruggevonden. De politie trof hem aan in Leidschendam. Hoe de jongen daar terecht is gekomen en of hij daar zelf naar toe is gegaan wil de politie niet zeggen.

Via Burgernet werd gisteren aan het einde van de middag groot alarm geslagen toen de jongen vlakbij zijn woning verdween. Rond 15.10 uur fietste hij met zijn moeder naar huis en sloeg een andere straat in. Sindsdien was hij spoorloos. Burgernet heeft nog niet gemeld dat de jongen weer terecht is. Het is kennelijk teveel moeite om de ongeruste Burgernet-deelnemers op de hoogte te stellen, want de organisatie verzuimt keer op keer om te melden dat vermiste personen weer zijn gevonden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×