Dennis Hazenoot blijft ook de komende jaren als algeheel leider verbonden aan AMIGO. (Foto: PR).

Hazenoot blijft leider bij AMIGO

Dennis Hazenoot blijft ook de komende jaren aan als algeheel leider bij Show- & Marchingband AMIGO. “Hazenoot is in 2008 gestart en heeft het orkest sindsdien op fantastische wijze omhoog weten te brengen met als hoogtepunt het Wereld Muziek Concours 2013 te Kerkrade waar het debuterende orkest mede door zijn compositie en arrangement in één klap in de top 7 van de wereldranglijst kwam te staan”, zo stelt Frank Septer namens AMIGO.

Deze ontwikkeling, maar vooral ook de mogelijkheden voor de toekomst, zijn de basis van de gesprekken tussen bestuur en Hazenoot geweest. Allebei de partijen wilden graag met elkaar verder. Dennis Hazenoot is inmiddels volledig afgestudeerd aan het conservatorium en heeft onlangs zijn master ‘Composing for film’ behaald.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×