Leidenaar opgepakt wegens dopsleutel en kniptang in auto

Omdat hij inbrekerswerktuigen in zijn kofferbak had liggen, is een 20-jarige inwoner van Leiden in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden. Agenten wilden de auto van de man controleren en gaven de bestuurder daarom op de Morsweg een stopteken. Toen een agent hem naar zijn rij- en kentekenbewijs vroeg, ging de man er ineens te voet vandoor. In de Paul Krugerstraat werd hij alsnog staande gehouden.

Omdat de man geen kentekenbewijs van zijn auto wilde geven, zochten de agenten in zijn auto naar de papieren. Daarbij ontdekten zij in de kofferbak onder meer boortjes, dopsleutels en een kniptang. Daarop is de man aangehouden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×