VVD wil sanctie op woningweigeren

Als woningzoekenden te vaak een woning weigeren verliezen ze als het aan de VVD Leiden ligt hun woonwaarde. Volgens de SP kan dat helemaal niet, de partij is dan ook fel tegen dan voorstel. VVD-raadslid Van Gruting vindt het slecht dat er door het vele weigeren geen goed beeld is van de daadwerkelijke wachtlijsten voor een woning in Leiden en de regio. Die vervuiling wil ze eruit halen.

Audiofragment: De raadsleden Van Gruting (VVD) en Theeuwen (SP) over de vervuiling van de wachtlijsten.

SP-fractievoorzitter Antoine Theeuwen ziet er wel iets in om onderscheid te maken tussen mensen die daadwerkelijk op zoek zijn naar een woning en mensen die pas willen verhuizen als ze iets veel beters aangeboden krijgen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×