Armin niet meer beste DJ van de wereld

4

Sinds 2007 (uitzondering 2011) de beste DJ van de wereld volgens stemmers van het Britse tijdschrift DJ-Magazine. Gisteren werd de wereldberoemde Leidenaar echter van de troon verstoten door de Bredanaar Robbert van de Corput, alias Hardwell. Dit gebeurde tijdens het Amsterdam Dance Event bij de bekendmaking van de DJ Mag Top 100. Armin is een plekje gezakt naar de nummer 2, volgend jaar is er weer een kans voor de Leidse DJ om de nummer 1 positie te behalen.

Delen

4 reacties

 1. emiel Zeilstra op

  Wat zijn die nederlanders toch goei he’.
  voor mij blijft armin altijd de beste.
  omdat hij zo gewoon blijft, en veel voor zijn naaste
  doet.
  iets waar leiden trots op is.
  alles wat hem toekomt is welverdient!!
  armin is super!!

Over de auteur

Je bent nu offline