Foto: PR.

Ik wil je zien, fietsverlichtingsactie

Wie kent het niet, fietsers zonder verlichting die nauwelijks zichtbaar zijn in het verkeer. De zomer is voorbij. De donkere dagen komen er weer aan. De politie controleert geregeld op de werkzaamheid van fietsverlichting. Een boete kost al gauw vele tientjes, reparatie voor verlichting veel minder. Reden voor de Fietsersbond om op zaterdag 26 oktober de jaarlijkse fietsverlichtingsactie te organiseren. Iedereen kan gratis zijn fietsverlichting laten repareren. Daarnaast geeft de Fietsersbond handige reparatie- en aankooptips. De Fietsersbond is zaterdag van 12:00 tot 16:00 te vinden op de Beestenmarkt. 

Voor de goede orde wordt vermeld dat er tot 16.00 uur uitsluitend kleine, eenvoudige reparaties worden gedaan. Ook worden slechts die fietsers geholpen waar koplamp, achterlicht, bedrading en dynamo met draaiend wieltje aan de fiets bevestigd zijn. Fietsen die sterk vervuild of verwaarloosd zijn, worden niet in behandeling genomen. Afhankelijk van de drukte worden er volgnummers uitgedeeld. Wie te laat komt, kan 2 november bij Fietsersbond Katwijk, 9 november bij Fietsersbond Oegstgeest en16 november bij Fietsersbond Noordwijk terecht. Meer informatie is te vinden op www.Fietsersbond.nl/Leiden

Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×