Inschrijving 36e VARA Leids Cabaret Festival van start

Wie een cabaretcarrière wil beginnen met een professionele workshop en ruim 40 speelbeurten in Nederland en België, kan zich aanmelden voor het VARA Leids Cabaret Festival De 36e editie vindt plaats tussen 10 en 15 februari 2014 in de Leidse Schouwburg. De voorrondes worden gehouden in Scheltema. Het jaarlijkse festival heeft veel beroemde namen opgeleverd, zoals Wim Helsen, Sara Kroos, Najib Amhali, Lebbis en Jansen, de Partizanen en vele anderen.

Meer info, de finalistentour en het aanmeldingsformulier zijn te vinden op: www.leidscabaretfestival.nl Bellen kan ook naar 020-4899899 of mailen naar lcf@bunkertheaterzaken.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×