Sophie In ’t Veld en Marietje Schaake debatteren vrijdagavond bij Vooraf en Toe aan de Botermarkt. (Foto: PR).

Eurolijsttrekkers D66 debatteren in Leiden

Vrijdag organiseert D66 Leiden een debat tussen Marietje Schaake en Sophie in ’t Veld. Eerder deze maand stelden Europarlementariërs Sophie In ’t Veld en Marietje Schaake zich beiden kandidaat als lijsttrekker van D66 voor de Europese verkiezingen van mei. Sindsdien zijn de dames bezig met een debattournee door Nederland. Op vrijdag 25 oktober doen zij samen Leiden aan, de stad die beiden na aan het hart gaat: Marietje is er geboren en Sophie studeerde er.

Tijdens de debatavond in Vooraf en Toe aan de Botermarkt 9 zullen Sophie en Marietje aan de hand van stellingen over democratie in Europa, digitale agenda en databescherming en het buitenlands beleid van de EU laten zien wat ze in huis hebben. De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor alle belangstellenden. Aanvang is 20.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×