Cokedealers op heterdaad betrapt op Kaasmarkt

De politie heeft een 21-jarige man uit Delft en een 40-jarige Noordwijkerhouter gistermiddag gearresteerd op de Kaasmarkt. Ze werden daar op heterdaad betrapt tijdens een drugsdeal. Rond 16.15 uur zagen agenten in burger dat een man op de Kaasmarkt instapte bij een auto die net aan was komen rijden. De auto met de twee mannen erin bleef vervolgens stilstaan.

Omdat de agenten vermoedden dat er een drugsdeal plaatsvond, gingen zij naar de auto toe. Ze zagen dat de bestuurder een zakje met een aantal bolletjes harddrugs vasthad. Ook de bijrijder bleek bolletjes harddrugs in zijn hand te hebben. Daarop zijn de mannen aangehouden.

Nader onderzoek wees uit dat de 21-jarige Delftenaar tweeëntwintig bolletjes cocaïne en drie bolletjes heroïne bij zich had. De 40-jarige man uit Noordwijkerhout was in het bezit van drie bolletjes cocaïne en vijf bolletjes heroïne. De drugs zijn in beslag genomen. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×