(Foto: PR).

Zondag Wetenschapsdag bij LUMC

Aanstaande zondagmiddag organiseert het LUMC de jaarlijkse Wetenschapsdag. Op de begane grond en bij het Leidse Plein op de eerste verdieping zijn tal van activiteiten, lezingen en exposities. Het thema is dit jaar: Schatkamers! 25 Afdelingen laten hun schatten zien. Ook is het Anatomisch Museum geopend. Bijzonder, want een bezoek kan slechts twee keer per jaar: tijdens het museumweekeinde en tijdens de Wetenschapsdag.

Audiofragment: Eveline Meijerink van het LUMC vertelt over de Wetenschapsdag van zondag 27 oktober.

De Wetenschapsdag is zondag tussen 12.00 uur en 17.00 uur te bezoeken. Er zijn activiteiten voor kinderen en volwassenen. De minimumleeftijd is vier jaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×