Samenwerking BankGiro Loterij met Rijksmuseum van Oudheden verlengd

De BankGiro Loterij heeft haar steun aan het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden verlengt met vijf jaar. Sinds 2009 steunde de BankGiro Loterij het Rijksmuseum van Oudheden. Aangezien deze samenwerking positief is verlopen, is de steun verlengd met nog is vijf jaar. Waar in de periode 2009-2013 het Museum van Oudheden 1,3 miljoen euro ontvangen heeft van de BankGiro Loterij, kan de komende periode het museum weer bijdrages tegemoet zien. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld aankopen gedaan worden en collecties worden samengesteld.

Het museum is dan ook erg blij met de steun van de BankGiro Loterij. ‘Het museum is ongelooflijk blij met de steun en het vertrouwen van de BankGiro Loterij’. De BankGiro Loterij is van grote (culturele) waarde voor musea en dus ook voor het Rijksmuseum van Oudheden.

De BankGiro Loterij is net zo positief. Anneke De Vries namens de BankGiro Loterij: ‘Het Rijksmuseum van Oudheden is het nationale museum voor archeologie en presenteert de collectie op en moderne en toegankelijke manier aan een breed publiek’.

Het Rijksmuseum van Oudheden heeft grote ambities en hier draagt de BankGiro Loterij dus aan bij.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×